Ervaringen van hondenbaasjes 

Reactie plaatsen

Reacties

Peter
14 dagen geleden

Onze hond Bartje heeft een duidelijk rugzakje, wat ook niet verwonderlijk is gezien de nare ervaringen in zijn jonge leven. Het is een schatje, maar dat rugzakje zorgt ervoor dat hij heel agressief kan reageren.op onbekenden die ons huis/tuin betreden. Lindsay heeft ons laten zien dat die agressie voorkomt uit angst. En dat hij het gevoel heeft dat hij ervoor moet zorgen dat de indringers verdwijnen. Lindsay heeft ons geleerd dat als we hem duidelijk laten merken dat hij dat niet hoeft te doen en dat wij wel op 'vreemde gasten' letten. Wij moeten duidelijk de regie nemen, of zoals Lindsay het uitlegde: wij moeten Bartjes advocaat zijn. Dan is zijn agressie beter te beteugelen. Dank voor je zeer professionele coaching Lindsay!

Sophie Taillieu
2 maanden geleden

Lindsay hielp ons met onze overprikkelde adoptiehond uit Tenerife. Terwijl wij dachten dat het noodzakelijk was zoveel mogelijk energie te laten ‘weg spelen’ en ‘weg wandelen’ bleek invoeren van rust en een kleine ruimte de oplossing te zijn voor zijn (puberaal) gedrag (veel zaken opeten zowel binnen als buitenshuis)
Lindsay antwoordde vrijwel onmiddellijk na onze vraagstelling via de whatsapp groep van Alex.
Ze luistert goed naar wat zich voordoet en via extra vraagstelling komt ze al vlug tot een analyse.
We konden diezelfde avond al met tips aan de slag die dan ook onmiddellijk resultaat gaven !!
Werkelijk ongelofelijk en een enorme opluchting voor ons.
Je voelt je door Lindsay gesteund in het opvoeden van je hond en voorkomt door haar snelle advies ook verdere problemen.
Een toppertje 💖

Isis
4 maanden geleden

Ons adoptiehondje is de max! Toch heeft hij zijn rugzakje wat hem onzeker maakt en soms angstig. Hierdoor botsten we toch op wat moeilijkheden. Lindsay stond onmiddellijk voor ons klaar. Tijdens een praktijk coaching leerde ze ons veel bij over de hondentaal en wat onze hond ons eigenlijk wou duidelijk maken. Ze doet dit zo spontaan, heel duidelijk en met een vleugje humor. Heel aangenaam! Ze heeft oog voor zowel de hond als het baasje. Ik voelde me na de coaching echt aangemoedigd. We wisten nu heel duidelijk hoe we de dingen moesten aanpakken.
Na de coaching kregen we ook nog eens alles in een documentje toegestuurd.
Het is echt ongelooflijk hoe geëngageerd Lindsay is. Ze vraagt hoe het gaat, antwoord zo snel mogelijk op vragen... Het is duidelijk dat ze een groot hart heeft voor de hondjes en hun gezinnen.

Leonoor en Noël
5 maanden geleden

Linsey heeft ons enorm geholpen met onze herder uit spanje. Ze heeft ons goeie handvaten gegeven en kijkt echt naar wat de hond nodig heeft. Het welzijn van de hond gaat boven gemak. Ze legt goed en duidelijk uit hoe en waarom ze iets doet.

Kristine Van Rooy
7 maanden geleden

Bedankt voor de webinar over 'Vuurwerk' met hele nuttige tips. Groetjes, Jasper, Chardo (Coffe), Sammeke, Rosie en Krisje

Leonoor en Noël
7 maanden geleden

Nero, onze duitse herder, viel heel erg uit naar andere dieren. We hadden al van alles geprobeerd maar niks werkte. 1x met Linsey afgesproken en een uurtje samen geoefend en we zien meteen verandering in Nero. Ze heeft duidelijke uitleg en laat goed zien waar je op moet letten en hoe je het voor je hond het beste kan doen. Wij zijn heel blij met haar hulp.

Erik en Marion
een jaar geleden

Nadat wij tegen wat problemen aanliepen, hebben we een fijn gesprek met Lindsay gehad. Zij wist ons veel te vertellen en duidelijk te maken. Ook heeft zij ons op signalen van Penny gewezen, die wij nog niet opgemerkt hadden. Top!

Vera
een jaar geleden

Lindsay is enthousiast en betrokken en geeft duidelijke tips en adviezen. Fantastisch dat ze zich inzet voor de rescue honden van Dogateers United. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik bij haar terecht kan met al mijn vragen!

Eloise
een jaar geleden

Wat kan ik zeggen over Lindsay wat hier nog niet is gezegd. Want alles wat ik lees in de reviews vóór die van mij, is helemaal waar. Lindsay is een toegewijde meid met een groot hart voor mens en vooral dieren. Wij hebben zowel de webinar als een praktijk coaching les van haar gehad en dat was top. Als je al dacht wat van honden te weten raad ik je aan om toch een les bij haar te volgen. Vergeet al die oubollige Martin Gaus en Cesar Milan’s dominantie en ‘negeer de angst’ regels.
Het zal je verbazen hoe een hond eigenlijk in elkaar steekt.
Lindsay staat je met raad en daad bij. En ze meent het ook als ze zegt dat je haar altijd kan raadplegen.
Nee, voor ons niemand anders meer!

Susanne
een jaar geleden

Lindsay heeft mij veel duidelijk gemaakt met het veilig voelen van de rescue hond Naja. Na het invullen van een vragenlijst wist en voelde Lindsay haarfijn aan waar 'het struikelblok' zat. Naja is/was erg onzeker in huis en met een paar eenvoudige trucjes is haar zelfvertrouwen gegroeid. Heel fijn dat de stichting Dogateers dit adoptie traject zo goed ondersteunt! Ik ben Lindsay en de stichting heel dankbaar voor de goede hulp!

Hans
een jaar geleden

Mooie tips, en persoonlijk advies waar ik wat aan hebben kan toepassen.
Super dat je dit doet voor de rescue honden van Dogateers

Nancy Vande Walle
een jaar geleden

Lindsay, is een echte topper die werkt vanuit haar hart voor de honden en hun baasjes.
Geeft een goed en leuk gevoel om te weten dat ze er is en je zal bijstaan indien je een vraag hebt.
En ja, dan is ze er ECHT voor je.
Bedankt Lindsay voor je goede raad en advies.
Dikke knuffels van Lilly en Sienna. 🐾

Brenda Marijs
een jaar geleden

Was een leuke webinar! Je lukt er altijd wel iets van op! Veel ruimte voor vragen!

Kristine Van Rooy
een jaar geleden

Bedankt voor de interessante webinar over reactieve honden, ik ga meteen aan de slag met Chardo met de BAT-training. Groetjes, Krisje

COEN BIANCA
een jaar geleden

Bedankt voor de mooie powerpoint en nutigge uitleg Lindsay en de tips ze doet het al super goed in de lift gr Bianca

Sophie Dorgelo
een jaar geleden

Duidelijke en nuttige webinar mogen volgen bij Linsey. Bedankt!

Saskia
een jaar geleden

Om ons voor te bereiden op de komst van een 2de hond (adoptie via de geweldige organisatie Dogateers United) hebben wij Lindsay haar hulp gevraagd zodat we op voorhand wisten wat en hoe we best zouden handelen. Zodat de honden op een stress loze manier aan elkaar konden geïntroduceerd worden en de thuiskomst soepel en rustig zou verlopen. Heel bruikbare informatie gekregen en alles is dan ook super goed gegaan. Bij elke vraag die we hebben kunnen we bij haar terecht! Fantastisch om te weten dat je op ieder moment kan terugvallen op een zeer deskundige hondencoach! Bedankt voor alles Lindsay 🐶

Naomi
een jaar geleden

Lindsay is een topper en erg toegankelijk. Is bereid te helpen en denkt met je mee. Gisteren een webinar bij haar gevolgd omdat wij binnenkort ons tweede hond via Dogateers adopteren. Ondanks dat ik al veel weet over honden en al heel wat ervaring op heb gedaan, heb ik toch weer nieuwe inzichten gekregen. Een goede presentie dat voor iedereen te begrijpen valt. Ook was het interactief, dat is fijn was voor de afwisseling. Op het einde was er alle gelegenheid om vragen te stellen en Lindsay nam de tijd om deze te beantwoorden. Mocht je dus vragen hebben of ergens tegenaan lopen, schroom niet haar te benaderen. Ik weet zeker dat Lindsay je wil en kan helpen! Nogmaals bedankt voor de prettige avond en je hulp!!!

Suman Natarajan
een jaar geleden

Gisteren hebben ik erg veel geleerd bij het webinar zo mooi gegeven door Lindsey. Veel tips en erg behulpzame informatie werd gegeven. Heel hartelijk dank daar voor. Wij ovetwegen een hondje te adopteten bij Dogateers United. Binnenkort gaan we op kraamvisite en dpor het webinar heb ik veel geleerd over hoe het hondje te benaderen en hoe te kijken naar zijn stemming. Nogmaals dank. .

Tanya
2 jaar geleden

Gisteren webinar vuurwerkangst / angst voor geluiden gevolgd. Fijne inzichten gekregen en ook bevestiging dat ik al het maximale eruit haal bij een niet trainbare angstige hond.

Super lief en fijn dat je dit doet voor onze hondjes Lindsay!

Verder volgen we bij Lindsay nog een trainingstraject voor een van onze podenco's met uitvalgedrag. Fijne trainingsadviezen in een handig rapportje. Lindsay staat altijd belangeloos klaar voor vragen en advies. Als ik wat verder ben in de training laat ik hier mijn ervaringen weten. De eerste stappen zijn al heel positief.

Rian
2 jaar geleden

De Webinar vuurwerk heb ik echt als heel fijne en duidelijke ervaren. Gewoon lekker Kort en bondig!! To the point!!!!

De PowerPoint presentatie was heel duidelijk en opbouw was erg prettig.
.
De belangrijkste dingen zoals mogelijke oorzaken voor de angst, tips om de angst misschien wat te verminderen en natuurlijk wat is van belang om te doen als je hond bang is. Maar ook wat je beter niet zou kunnen doen.

Het was heel fijn om aan het einde nog de mogelijkheid te krijgen voor het stellen van vragen.

Joanneke Vos
2 jaar geleden

Bedankt Lindsay, voor jouw advies en steun. Heel fijn dat we jou kunnen raadplegen

Ana (baasje van Mambo)
2 jaar geleden

Lindsey heeft duidelijk heel veel kennis rond honden en geeft heel duidelijke webinars, vooral voor geadopteerde honden.

Lynn
2 jaar geleden

Lindsay is een heel rustig persoon die mee nadenkt naar oplossingen en deze vlot aanpast naargelang de hond.
Ik heb de webinar ook mee gevolgd en ik vond dit een enorme meerwaarde voor mensen die minder ervaring hebben met rescues en honden. Heel interessant dat ook de lichaamstaal aan bod kwam, want dit is toch een vaak vergeten topic en veel mensen kennen daar niet zoveel van.
Ook de sessie achteraf was heel interessant, ze staat direct klaar met goede tips. Haar manier van aanpak loopt helemaal gelijk met de mijne en dat is een fijn gevoel. 😄

Anja
2 jaar geleden

Wat een begeleiding! De aanpak die Lindsay voorstelde heeft ons de ogen geopend. Lindsay geeft raad op een lieve zachte professionele manier, waar wij ons volledig kunnen in vinden. Naast de deskundige uitleg, wordt er ook goed geluisterd naar je verhaal. Er wordt van heel dichtbij opgevolgd. Wij zijn fan :-)

baasjes van Maya
2 jaar geleden

Lindsay is behulpzaam, vriendelijk, optimistisch en heeft veel kennis en ervaring met hondengedrag. Kijkt goed naar wat de hond verteld, maar luistert ook aandachtig naar wat de baasjes vertellen. Zo komt ze snel tot de kern van het ‘probleem’.