inschrijven wandeling september in Rijsbergen

We hebben weer een leuk wandel evenement gepland staan in Rijsbergen!

Dit keer kan je kiezen om aan te sluiten bij een groepswandeling met gids of zelfstandig met je eigen groepje.

 

Om deze wandeling te volgen zijn er drie opties.

  • Wandeling met gids : Deze start vanaf de parking om 11u. Lengte wandeling naar het pauzepunt is 6km. Na het pauzepunt is het ongeveer 2km terug naar de parking. (beperkt aantal)
  • Wandeling individueel: 6km heen en +/- 2km terug
  • Wandeling individueel: +/- 2 km heen en terug.

Als je de route volgt kom je na enkele kilometers ons pauzepunt tegen, het pauzepunt is geopend van 11:30 tot 16:00.

Op het pauzepunt zijn er verschillende eet mogelijkheden, zo kan je een lunch reserveren voor 17,50,- per persoon, er is keuze uit standaard of vegetarisch.

Net als bij de vorige wandeling zullen wij leuke items verkopen, maar ook vegan hotdogs aanbieden voor maar 3,50,- , wel moet je vooraf reserveren dit om voedselverspilling tegen te gaan. 

Ook is er een minibar aanwezig waar je wat te drinken kan halen voor jezelf, maar ook voor jouw trouwe viervoeter.

 

Wij nodigen je uit om jouw lunch of vegan hotdog in alle rust op te eten op onze pauze punt, er zijn voldoende zit mogelijkheden.

Loop je liever verder? Het is mogelijk om zowel de vegan hotdogs of lunch onderweg op te eten.

 

reserveringsformulierHeb je gekozen voor keuze 2? Je ontvangt uiterlijk 7 dagen voor start event de wandelroute in je mail.Hierbij geeft de B&B je een aantal keuzeopties, uiteraard zit er nog veel meer lekkers in het lunchpakket!

Heb je meer dan 1 lunch gereserveerd en verschilt jullie keuze? Vul deze lijst dan vervolgens nogmaals in (alleen naam & e-mail invullen) met de andere keuzes. Bedankt

Heb je gekozen voor een van de eet keuzes? Je zult een mail ontvangen met de betaalgegevens, reservering pas geldig na betaling.